Ett hum.

Jo idag tänkte jag på en sak, som jag har funderat över många gånger men aldrig kommit fram till någoting.
Det är så att när jag går på trotoaren så har jag en konstig rythm. Speciellt när jag har lite högre klack så märks den.
JO. Jag går där som vanligt och känner att det börjar bli lite jobbigt, i vanlig takt alltså. Så jag minskar stegen som är märkbart stora och det blir inte lika jobbigt. Efter ett tag känner jag det där tunga igen och märker att det är stora steg jag tar igen. Och så håller det på ett tag, utan att jag funderar så mycket. Men efter  många minskningar så kommer jag på det.!!
Jag kan inte gå på trotoarstrecken! jag måste liksom gå imitten. Det är det som är så jobbigt.
En psykisk undermedveten grej. Och den är jobbig.
Det här måste jag ta och arbeta bort. Men jag är i alla fall inte ensam med en sådan lite knasig grej. Eller hur Evelina?!!

Mohahahah.

Lisa

Fredrik å JAG -

139903-11 
Efter en av inspelningarna så vågade jag mig fram till Fredrik och få min andra bok signerad.
Han var imponerad av att jag hade läst hela. <3

Glammigt värre, Vickan!

se förklaring!!!
Modeller i all ära men. Det kan ju inte alltid bli snyggt. En bild tagen i all hast så att säga!
-------------------------------------------------------------------------
Under det här avsnittet av Ett herrans liv så hade Filip och Fredrik kommit på " oj vad kul det skulle bli om Victoria helt plötsligt inte kunda prata engelska"
Och så sattes planen i verk. Fröken Silvstedt skulle hypnotiseras till att inte kunna prata "svengelska" mer.
efter 45 min försök så  gav de upp. Det gick inte. Inspelinngarna fortsatte med liite mer tidspress.

PK- foto.

se förklaring
Alltid när jag går på stan så är jag nervös. Tänk OM jag skulle se Filip eller Fredrik. Vad ska jag göra då?
Prata? Heja?. Skrika?
nej just det. här så hade jag och mina kompisar väntat på honom i 45 min. den fick jag ett kort.
OJ vad jag blev glad.!

Rädda. (fast än Filip skrattar bakom sin hand)

se förklaring
Vi skulle göra en skräckfilm i skolan. under tiden vi framställde denna mkt komplicerade film så kom nån på idén, "guud vad kul det skulle var att ha med Filip och Fredrik, typ skrikandes eller nåt".
Kanske var det jag, inte helt säker.
Jag och Evelina stack iväg till Ett herrans liv. Efter inspelningen så fick vi tag på dem och frågade dem om våran plan. De sa självklart Ja och började se rädda ut och skrika. Det här klippet är med på våran film och kan ses.  oerhört roligt. Jag och Evelina var inte de ända som diggade F&F:s verk där. NEJ, det var några fler. Och de tog kort och mojsade.
Vi har väl kommit över det smått men det känns lite jobbigt. liiiite.

Hehe(:

Anna, FILIP(!) och Lisa

Se Förklaring.Ja. Jag älskar ju som sagt Filip och Fredrik. Därför var det ju ett måste att gå på deras inspelningar när det fanns chans.
Jag gick faktiskt tre gånger den här säsongen Micke Persbrandt, Patrick Sjöberg och Victoria Silvstedt.  Och obsessed som jag är så känner jag mig en aning misslyckad utan foto. Så jag tog kort med både Filip och Fredrik, tyvärr inte på samma kort men.
HURREY!
På det här kortet har jag just fått min bok "hundra höjdare" signerad. jag svävar i någon sorts dima där. kommer inte riktigt ihåg. Eller ja, jag vet att jag skakade som ett asplöv. men jag vågade. !(:

Ja....

Tjenis.  ( samma accent)
Emelie anser att arlse är dagens ord.

Inga komentarer. Hrrmm.

hej så länge.

Återkommer.


undantag!

Ja, det är alltid kul när folk man känner läser bloggen och så. Men också liiite pinsamt. (!). Eller hur Anna och Alexandra?
 Hihi. Men det är lugnt. det värsta är att sitta med och läsa. usch ja. inte sååå kul.
Coffe house by george, däremot är mysigt; mkt.  speciellt med kompisar. :)

att rekomendera.

Hej då , Hej då.
(med så där rolig turkisk accent)!


Kul sak så där...

Fredrik Wikingsson
Född 1973 i Vänersborg. Han är högerhänt, lärde sig simma när han var tolv, har ett väldigt litet kök, läser helst ”Livläkarens besök” och ser ”Svenska flickor”. Om han var känd skulle han vilja vara kär och galen och det är han, i Johanna. Fredrik avskyr rök mest av allt, har ett stort intresse i perifffodiska systemet och minns semestern i Torquay 1989 med ett leende.






Filip Hammar

Född 1975 i Köping. Han är högerhänt, lärde sig simma när han var sex, har investerat omkring 120 000 kronor i ett nytt kök, läser helst Harry Potter och ser ”David Letterman”. Om 10 år finns möjligheten att han är kirurg. Filip avskyr Liza Marklund mest av allt, tycker att bög är en hårfärg, innehar ett stort fotbollsintresse och minns gärna inspelningen av High Chaparall som semester.

ÄNTLIGEN!

Ja, äntligen så har det börjat. Ett Herrans Liv men Filip och Fredrik.
Helt underbart. Men avsnitten med Victoria SIlvstedt, Micke Persbrandt(?!) och Patrick Sjöberg blir nog ännu bättre. Egentligen inte, asså när man vet vad som ska hända och så. Men det är väl kanske det som är roligt...!
Och JA, jag noterade Filips väldigt roliga fingerställning som han nästan alltid har. Hehe. så där lagom roligt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Och på tal om ingenting så finns det några ord som jag bara avskyr. De är bara inte så "smoothiga".
Fast än Filip och Fredirk använder dem dagligen ( ok. Inte riktigt alla ord och kanske inte dagligen). "

Dissa"- Asså el. alltså det är inte så himla "fint " att använda det dagligen måste jag säga.
" Chilla"- det känns så jävla påklistrat rent utsagt. !
" Banga"- finns få människor i detta land som kan använda ordet på rätt sätt..
 "kröka" - de flesta personer som jag har hört använda detta ord har på något sätt stört mig  (feng shui ?, felstavat jag vet). Det har helt enkelt blivit en felkoppling. Usch ja.
"ciao"- det här är svårplacerat. det finns välhelt enkelt personer som har missbrukat den här frasen. till exempel; nån trettio någonting gammal människa som känner sig oerhört "fräsig och fräch"  när det används . MEN, nej. Jag för min del tycker att det är väldigt roligt (och liiite läskigt).

Den här listan kommer jag att fyllas på lite. Ha!

"ciao"


Ja, sådant är livet!

Ja, sådant är livet!

så som i soya

Ja nu har jag min egen blogg som ni gärna får ge komentarer ock liknande.
Ja jag tror attt det var allt. nu ska jag  sova. Tills jag måste upp och plugga. DVS ca 2 h. nej men lite blir i alla fall-.
Så god natt och god jul. (det kändes bra att säga så ok?(!))

Pussa

Ja...

Nu ville jag bara säga att jag inte vill skriva typ" idag gick jag upp 07.04 , åt frosties, drack kaffe". OM det nu inte vore så att mitt kaffe var skåll het så att  jag ryckte till och spillde över hela mig så att jag var tvungen att byta de noga utvalda kläderna. MEN. annars så vill jag inte riktigt skriva om hur mitt liv går til... helt enkelt för att det inte är så där jätte kul men. ändå. 

Pussiluss


OMG

139903-15

Hyis ( uttalas "hi", som i engelskan + sen "is" också i engelskan.. (!)

Ja hej det är jag som har bloggen Lisai. mitt riktiga namn, ja det blir svårt att få reda på det hoppas jag. eller inte(!).
U got it?
nej, tänkte väl det. men jag kan berätta varför jag har valt att börja skriva blogg under tiden du funderar.
det är faktiskt så att jag har varit väldigt anti om det här med blogg. inte hos mer kända personer som Virtanen o så men typ sådana som jag. privatpersoner kan man kanske säga. men jag har nu ändrat uppfattning och som ni märker och börjat skriva. KUL. (?) .  V i   f å r   se.


Och det var ett skämt det där med namnet, ok. det var inte så kul men så istas.
Jag heter Lisa snart 16 år, går på Jensen Gymnasium norra i Stockholm... and so on.
ja det där med min ålder, Snart sexton år.  Men. det var inte det jag syftade på nu. Utan jag skrev ÅR inte typ" vintrar" eller liknande. det roligaste hade i och för sig varit om jag skrivit 16 jordsnurr. Det här felet görs väldigt ofta. Och jag tycker att det är oerhört roligt. 16 jordsnurr, ja asså det är 16 dagar gammalt.

Ha. Ha. Ha.
Kul.

To be continued